Arbeidsrechtdag – Work your way to the top

Het arbeidsrecht is een ontzettend actueel en relevant rechtsgebied. Daarom hebben wij besloten dit jaar de Arbeidsrechtdag te introduceren! Het arbeidsrecht beweegt met de realiteit mee en kent constant veranderingen in regelgeving en rechtspraak. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als ziekte, ontslag, reorganisatie, wijzigen (of opstellen) van arbeidsvoorwaarden, pensioen of ongevallen op de werkvloer. Tijdens de Arbeidsrechtdag zullen wij leren wat het vakgebied in de praktijk behelst. 

Op deze dag zullen wij ‘s ochtends een bezoek brengen aan EIFFEL. EIFFEL beschikt over een team van gespecialiseerde en flexibele juristen. Hun hulpverlening bestaat uit het meedenken over een bepaald vraagstuk tot het volledig uit handen nemen van een arbeidsrechtelijk probleem. Na een interessant en leerzaam programma zullen wij deze partner en haar medewerkers beter leren kennen tijdens een lunch. 

In de middag zullen wij terug gaan naar Rotterdam, waar wij langs zullen gaan bij Ploum. Ploum is een echt Rotterdams advocaten- en notarissenkantoor, wat onder andere adviseert over alle denkbare individuele en collectieve arbeidsrechtsrechtelijke zaken. Waar nodig wordt de expertise van collega’s ingeschakeld, bijvoorbeeld op het gebied van bestuursrecht, financieringen en bedrijfsovernames. Na geleerd te hebben hoe het is een arbeidsrechtadvocaat te zijn bij een groot een veelzijdig kantoor als Ploum, zullen wij de dag afsluiten met een gezellige borrel. 

Zien we jou dinsdag 18 januari 2022 op de eerste Arbeidsrechtdag? Schrijf je dan nu in!

Let op: Dit evenement is enkel bedoeld voor derdejaars en master studenten!

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.