Philine Bertrams en Carly Baas

Als Commissaris Externe Betrekkingen ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van de Meesterweek. Dit betekent dat je in gesprek gaat met kantoren over eventuele samenwerkingen en sponsormogelijkheden. Naast dat je allerlei soft skills traint tijdens acquisitiegesprekken, kom je met enorm veel verschillende kantoren én rechtsgebieden in aanraking. De hele periode tot aan de Meesterweek onderhoud jij het contact met de partners. Vanaf het begin ben je nauw betrokken bij de invulling van themadagen en daarnaast ben je als Commissaris Externe Betrekkingen verantwoordelijk voor de organisatie van de Recruitmentdag. Dit maakt de functie extra leuk en divers!

Als Commissaris Externe Betrekkingen sta je er nooit alleen voor; deze functie is namelijk een dubbelfunctie en je doet het allemaal samen. Zo loop je samen de acquisitie, onderhoud je het contact met de kantoren en kun je erg veel overleggen.

Het organiseren van zo’n groot evenement is, naast super leerzaam, ook een super gezellige toevoeging aan je studententijd en netwerk. Mocht je nu geïnteresseerd zijn in de functie van Commissaris Externe Betrekkingen, dan kan je ons altijd benaderen!

E-mail Philine Bertramsacquisitie@meesterweek.nl
E-mail Carly Baasextern@meesterweek.nl