Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Proeverij – WHAT’S NEXT!

19 februari

Door de huidige Covid-19 maatregelen hebben wij als Meesterweek helaas de keuze moeten maken om de Proeverij dit jaar te verplaatsen naar een nader te bepalen datum, omdat wij het belang van een fysieke Proeverij dusdanig groot achten. Meer informatie hierover volgt later via onze sociale mediakanelen.


Eerste- en tweedejaars studenten opgelet! De Recruitmentdag is de mogelijkheid voor de derdejaarsstudenten en de masterstudenten om in direct contact te komen met kantoren. Om je hier al op voor te bereiden, organiseren we dit jaar de Proeverij . Dit is een nieuwe dag waarbij je een middag in nauw contact komt met kantoren en recruiters waarbij je alvast een voorbereiding hebt op wat later zal komen. Je kan maar nooit te vroeg beginnen met connecties leggen en je mogelijkheden ontdekken. Onder het genot van het proeven van verschillende wijnen krijg je ook de mogelijkheid om te proeven van de sfeer binnen verschillende kantoren, elke wijn staat voor een nieuw kantoor. De Proeverij zal een middagprogramma zijn waarbij er 30 plekken beschikbaar zijn. Bij aanmelding zul je je CV moeten toevoegen, op basis hiervan kunnen de kantoren zich al voorbereiden op wie er tegenover hen komt te zitten.

Let op: Wanneer de inschrijvingen voor dit evenement openen, laten wij te zijner tijd weten via onze sociale mediakanalen! Het evenement is dus nog niet vol en je hoeft je dus niet in te schrijven voor de reservelijst!  

Gegevens

Datum:
19 februari
Evenement Categorie: