Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Handelsrechtdag – By sea, by air, by road: What’s next?

22 februari

Houd jij ervan om je handen uit de mouwen te steken en kan je tegen een stootje. Dat is de zogenaamde ‘natte praktijk’ zeker geschikt voor jou! In het handelsrecht gaat het veelal om grote bedragen en grote bedrijven waarbij er van alles misgaat en er super snel gehandeld moet worden. De Handelsrechtdag is een uitdagende themadag die erg internationaal georiënteerd is. Je zal leren hoe het is om over de grenzen van het Nederlandse recht heen te kijken.

In de ochtend wordt er een (digitaal) bezoek gebracht aan Van Traa advocaten. Van Traa is een internationaal opererend en toonaangevend kantoor in Rotterdam. Ze houden zich bezig met internationale handel, transport, logistiek en verzekering en aansprakelijkheid. Je zult aan de slag gaan met een handelsgeschil, aanvaaringen ladingschades en misschien wel luchtzaken. Oftewel; by sea, by air, by road; What’s Next!

Normaal gesproken zouden wij deze welbekende dag afsluiten met een spetterende borreltocht over de Maas. Dit jaar kan dat helaas – gezien de huidige omstandigheden – geen doorgang vinden. Maar wees niet getreurd, want het middagprogramma wordt gevuld met een kroketproverij van het Kroket Loket onder het genot van wat lekkere biertjes! Hoe leuk is dat?

Tot maandag 22 februari 2021 op de Handelsrechtdag. See you there!

Gegevens

Datum:
22 februari
Evenement Categorie: