Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IE-rechtdag – Protect what is yours!

18 februari

Wat gebeurt er als je logo wordt gebruikt door een ander of als je bedrijfsnaam wordt overgenomen? Hoe zorg je ervoor dat jij de door jou gemaakte ontwerpen, muziek of teksten beschermt? Dit zijn vragen die terugkomen op de IE-recht dag.

Het merkenrecht, auteursrecht en octrooirecht beginnen een steeds prominentere rol aan te nemen binnen het juridische landschap, zowel nationaal als internationaal. Hoewel dit rechtsgebied niet terugkomt tijdens je studie, is het volop in ontwikkeling en kan het zeker niet achterwege worden gelaten.

In de ochtend zal je een (digitaal) kantoorbezoek brengen aan Ploum. Met het IE-recht team van dit full service advocatenkantoor vertellen zij je alles over het IE-recht, onder andere aan de hand van een casus.

In de middag zal Hoyng Rokh Monegier het programma overnemen. Zij zijn een nichekantoor dat zich focust op het IE-recht. Hoyng Rokh Monegier behandelt veel uiteenlopende IE-rechtszaken en daarnaast zijn zij het ‘go-to’ IE advocatenkantoor in Europa.

Deze dag wordt afgesloten met een sushi borrel onder het genot van verschillende Japanse biertjes. Dé unieke kans om de advocaten en medewerkers van deze kantoren beter te leren kennen en al je vragen te stellen.

Zien we jou donderdag 18 februari op de IE-Rechtdag? Tot dan!

Gegevens

Datum:
18 februari
Evenement Categorie: