Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ondernemingsrechtdag – Will this be your next undertaking?

23 februari

Als echte Rotterdammer zit het ondernemen in hart en nieren, daarom kan een Ondernemingsrechtdag tijdens de Meesterweek niet ontbreken! Ben jij altijd al benieuwd geweest naar de juridische positie van grote bedrijven en heb je altijd al een ster willen worden in onderhandelen en deals sluiten? Handen uit de mouwen en meld je  aan voor de Ondernemingsrechtdag! Dit jaar bieden wij jullie tijdens deze themadag twee zogeheten tracks aan: de litigation track en de corporate track.

Litigation (Enqueterecht, aandelen, etc)

In de ochtend zal er een (digitaal) bezoek worden gebracht aan het Rotterdamse kantoor Windt Le Grand Leeuwenburgh en in de middag aan het Amsterdamse kantoor Evers Soerjatin. Het zijn beide middelgrote kantoren die zijn gespecialiseerd in litigation en ondernemingsrecht. Ze zullen met je aan de slag gaan met een interactieve casus. Na afloop van de dag zal er een gezamenlijke cocktail workshop plaatsvinden. Bij deze workshop krijg je de kans om op een informele manier in gesprek te gaan met de advocaten en medewerkers van Windt Le Grand Leeuwenburgh en Evers Soerjatin. Maak jij de lekkerste cocktail onder toeziend oog van een advocaat ;)? Schrijf je in!

Corporate (M&A, onderhandelen, etc)

Heb jij er altijd al van gedroomd om een kijkje te nemen in de transactiepraktijk? Dan is track 2 van de Ondernemingsrechtdag voor jou! Tijdens deze dag zal een bezoek worden gebracht aan DLA Piper en Lexence, twee kantoren gespecialiseerd in M&A! Tijdens deze dag zullen de advocaten en medewerkers jullie meenemen in de wereld van de transactiepraktijk en is er de mogelijkheid om interactief aan de slag te gaan.  Daarnaast is dit natuurlijk dé kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met deze kantoren. Ook deze track wordt afgesloten met een heerlijke cocktailworkshop, dé manier om te netwerken met deze twee kantoren!

Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor de Ondernemingsrechtdag – Track 1: Litigation, die plaatsvindt op dinsdag 23 februari. Tot dan!

Gegevens

Datum:
23 februari
Evenement Categorie: