Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Openingscongres – The Ploum Talkshow

12 februari

Dit jaar is het openingscongres in een ander jasje gehesen dan normaal. Zo organiseren wij namelijk The Ploum Talkshow. In plaats van op een fysiek congres, zullen onze sprekers jullie vanuit een studio in Amsterdam te woord staan. Via een livestream op youtube zal ons openingscongres voor iedereen te volgen zijn! Er kunnen zelfs vragen worden gesteld en er is de mogelijkheid om ‘in-te-zoomen’, zodat je als publiek kan schitteren naast onze geweldige sprekers!

Genoeg over de technische aspecten, want het belangrijkste zijn natuurlijk de aanwezige sprekers! Met trots presenteren wij: prof. dr. Frank van der Duijn Schouten, mr. Rutger Ploum, prof. dr. Diederik Gommers, mr. Marry de Gaay Fortman en Lauren Verster (als dagvoorzitter).

Met trots kunnen wij mededelen dat de Interim Rector Magnificus van de Erasmus Universiteit zal spreken op de opening. Prof. dr. Frank van der Duijn Schouten zal de avond aftrappen met een mooie toespraak.

Bij de Ploum Talkshow kan de founding partner van onze hoofdpartner (Ploum) Rutger Ploum niet missen. Rutger Ploum zal ons meer vertellen over de beweegredenen om voor het hoofdpartnerschap te kiezen en hij zal de koppeling maken tussen ons thema en de volgende generatie studenten.

Diederik Gommers is voor velen inmiddels erg bekend. Zo is hij een Nederlandse arts met intensieve zorg als medisch specialisme. Hij is werkzaam als intensivist bij het academisch ziekenhuis Erasmus MC in Rotterdam en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care. Ook is dhr.Gommers momenteel het gezicht om studenten, scholieren en jongeren te woord te staan in deze corona crisis. Het zijn onzekere tijden en wij willen studenten samen met dhr. Gommers graag een hart onder de riem steken door middel van dit statement. What’s Next? Reken maar, nog heel veel en wij nemen studenten aan de hand om dit te ontdekken. Samen kijken we in kansen en bouwen we aan een toekomst. Kom maar op!

In het kader van What’s Next kan Marry de Gaay Fortman natuurlijk niet ontbreken. Mevrouw De Gaay Fortman is naast partner bij Houthoff ook nog eens als voorzitter betrokken geweest bij de oprichting van Topvrouwen.nl. Afgelopen jaar is mevrouw De Gaay Fortman wederom uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke Nederlanders. Kortom, zo’n powervrouw kan dit jaar tijdens de Meesterweek niet ontbreken.

Naast deze powersprekers hebben we niemand minder dan Lauren Verster uitgenodigd. Jullie zullen haar kennen van vele televisieprogramma’s, waaronder de meest bekende: Lauren! In dit programma blijkt dat Lauren niet vies is van een uitdaging en altijd alles met twee handen aanpakt. Lauren Verster zal ons versterken als moderator en onze sprekers uitdagen met spraakmakende interviews.

Gegevens

Datum:
12 februari
Evenement Categorie: