Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pleit- en mediationdag – You decide, what’s next!

16 februari

Heb jij er altijd al van gedroomd om goed te leren pleiten en je mannetje (of vrouwtje) in de rechtszaal te staan, dan is dit jouw kans! Op de Pleit- en Mediationdag zul je namelijk met deze skills aan de slag gaan bij verschillende soorten kantoren. Elk deelnemend kantoor heeft een bepaalde specialisatie en zal jou in de wereld van dat rechtsgebied meenemen en wijs maken.

Dit is dé dag die je geheel naar eigen wens kunt invullen, een primeur voor de Meesterweek. Er zullen dit jaar 4 verschillende advocatenkantoren meedoen aan deze Themadag:

  1. ScheerSanders Advocaten: Personen- en Familierecht (ochtend)
  2. Maarten Tromp: Aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht (ochtend)
  3. Ten Holter Noordam: Contractenrecht (middag)
  4. Dirkzwager: Arbeidsrecht (middag)

De Themadag zal bestaan uit twee dagdelen, de ochtend en de middag. In de ochtend heb je de keuze uit Scheersanders Advocaten en Maarten Tromp Advocaten en in de middag tussen Ten Holter Noordam Advocaten en Dirkzwager. Zo beslis je dus zelf naar welke kantoren je wilt gaan en welke rechtsgebieden jou leuk lijken!

We zullen de dag gezamenlijk afsluiten met een bierproeverij die thuis zal worden afgeleverd. Tijdens de proeverij krijg je de kans om te speeddaten met de kantoren en leer je de advocaten en medewerkers beter kennen om zo een volledige sfeerimpressie van het kantoor te krijgen. Tot dan!

Gegevens

Datum:
16 februari
Evenement Categorie: