Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ploum Eindfeest

25 februari

De 31e Meesterweek kan natuurlijk niet worden afgesloten zonder het welbekende eindfeest. Dit jaar niet in een drukbezochte kroeg, maar in je eigen huis! De Meesterweek organiseert namelijk speciaal voor jullie een silent disco met een eigen livestream! Het perfecte moment om de twee weken van spanning en netwerken af te sluiten. Dit keer in je huis met je huisgenoten, maar nog steeds ‘connected’ met ons en de rest van de deelnemers.

Met je huis krijg je bij aanmelding een koptelefoon en een verrassing om de avond in te luiden en tot in de “vroege” uurtjes door te feesten. Met wie Zoom jij vanavond? Of met wie eindig jij digitaal? Het feest zal op donderdag 25 februari om 20:30 uur starten. See you there!

Op onze website schrijft iedereen uit jouw huishouden zich individueel in via onderstaand menu. Let erop dat je hetzelfde adres invoert. Zo kunnen wij namelijk achteraf goed herleiden wie bij welk huishouden hoort en weten wij hoeveel koptelefoons wij voor jullie moeten reserveren.

Nu verder met de technische aspecten! Per huishouden krijg je naast de gereserveerde koptelefoons een zender via welke jij muziek kan luisteren en de livestream kan volgen. Zowel de koptelefoon als de zender dien je op donderdag 25 februari 2021 op te halen in Rotterdam. Meer informatie over het ophalen ontvang je via een e-mail enige tijd na je inschrijving.

Let op: dit feest is enkel bedoeld voor jou en je huishouden. Zo kunnen we ons met zijn allen aan de geldende corona-maatregelen houden en toch onze Meesterweek op feestelijke wijze afsluiten. 

Gegevens

Datum:
25 februari
Evenement Categorie: