Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Qompas x Meesterweek

25 november 2020 @ 15:00 - 17:00

Gratis

Let op: dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Solliciteren bij de grootste advocatenkantoren van Nederland? De Meesterweek geeft in samenwerking met Qompas een assessment training, waarin je goed wordt voorbereid op een dergelijke sollicitatieprocedure. Krijg de benodigde skills onder de knie en stap met vertrouwen het assessment in!

Een assessment is bedoeld om te kijken of jij over de competenties beschikt die nodig zijn voor het vervullen van de aangeboden functie. Middels een grondige zelfanalyse kun je je zelfkennis vergroten, waardoor je effectiever kunt opereren in diverse selectieronden. Tijdens deze interactieve assessment workshop van Qompas worden handvatten aangereikt om een beoordeling in een assessmentcenter voor te bereiden en wordt ingegaan op enkele assessmentoefeningen. Hoe ga je om met een rollenspel, postbaktest, gespreksimulatie en groepsdiscussie? Hoe bereid je je voor op persoonlijkheids- en IQ-tests? De focus van de workshop ligt op de zelfanalyse als voorwaarde voor het effectief opereren in een assessmentcenter.

Op woensdag 25 november om 15:00 uur vindt deze assessment training plaats via Zoom. Naast de training krijg je de mogelijkheid tot een gratis CV-check door Qompas. Schrijf je dus snel in en hopelijk zien we je tijdens de eerste masterclass van de Meesterweek! Na je inschrijving ontvang je te zijner tijd bericht met verdere informatie over de training.

Heb je nog vragen? Mail dan vooral naar info@meesterweek.nl!

Gegevens

Datum:
25 november 2020
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom

Organisator

Qompas & Meesterweek