Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Staats- en bestuursrechtdag – Administer the rule of law

22 februari

Het Staats- en Bestuursrecht is een rechtsgebied dat je – zonder het door te hebben- elke dag tegen komt. Vrijwel alle actuele en maatschappelijke vraagstukken van 2020 en 2021 houden verband met het staats- en bestuursrecht. Zeker nu in deze Corona samenleving, denk aan de persconferenties elke week. Het is een rechtsgebied wat volop in beweging is en nooit stil staat. Daarom kan een Staats- en Bestuursrechtdag op de Meesterweek uiteraard niet ontbreken! Je zal deze dag onder andere het contrast zien tussen voor en tegen de overheid werken. Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden zowel binnen en buiten de advocatuur? Meld je dan aan voor de Staats- en Bestuursrechtdag!

Je zult in de ochtend langsgaan bij Blenheim Advocaten. Een advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam dat onder andere gespecialiseerd in zaken tegen de overheid.

In de middag zul je een kijkje nemen bij het advieskantoor EIFFEL. EIFFEL heeft een unieke werkwijze en is in tegenstelling tot Benheim geen advocatenkantoor. Zij worden namelijk ingehuurd en werken vervolgens bij hun klanten ‘in house’, denk daarbij aan de Rijksoverheid of de Gemeente. Hier zal je dus alles ontdekken over de mogelijkheden buiten de advocatuur.

De dag zal worden afgesloten door een super leuke borrel, met een Touch of Orange. De mogelijkheid om al je vragen te kunnen stellen aan de twee deelnemende kantoren. Wij zullen het borrelpakket bij jullie thuis bezorgen!

Zien we jou maandag 22 februari 2021 op de Staats- en bestuursrechtdag? Tot dan!

Gegevens

Datum:
22 februari
Evenement Categorie: