Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Techdag – Let’s get digital!

18 februari

In een innoverende en digitale wereld kan een Techdag niet ontbreken. We leven in een wereld die steeds digitaler wordt en waar veel gebruik wordt gemaakt van big data en algoritmes om tot beslissingen te komen. Dit brengt veel juridische vraagstukken met zich mee waar legal tech kantoren in gespecialiseerd zijn. Welke vraagstukken moet je aan denken? Bijvoorbeeld de invloed van artificial intelligence op het beroep van de advocaat en het ontstaan van discriminatie door selectiemethoden op basis van Big Data. Lijkt jou het leuk om naast de studie in de boeken je ook meer te verdiepen in de technologie, dan is dit de dag voor jou!

Op de Techdag zul je in de ochtend kennis maken met het advocatenkantoor Bird & Bird, gevestigd in Den Haag. Daar ga je aan de slag met het ICT en Privacy Recht.

In de middag bezoek je Van Benthem en Keulen, een vooraanstaand kantoor in Legal Tech. Dit kantoor heeft namelijk zelf al veel applicaties op dit gebied ontwikkeld en is constant bezig met innoveren. Hier zul je op de dag zelf meer over horen en je zult kennis maken met het fenomeen ‘platformeconomieën’.

Een borrel aan het einde van de dag kan natuurlijk niet ontbreken; we zullen afsluiten met een Gin Tonic-proeverij. Let the networking be-gin!

Zien we jou donderdag 18 februari 2021 op de Techdag? Tot dan!

Gegevens

Datum:
18 februari
Evenement Categorie: