Holla Advocaten

Hallo, wij zijn Holla.


Ons verhaal begint al in 1879 te ’s-Hertogenbosch. Inmiddels bevinden we ons in de top 30 van  Nederlandse advocatenkantoren en hebben we specialisten op meer dan 20 rechtsgebieden in huis.  Onze klantenkring is heel divers en verspreid over heel Nederland. Zo hebben we klanten die actief zijn  in zorg en welzijn, agri & food, maar ook in de mediawereld. Voor al deze klanten geldt dat wij werken als één team. Van partner tot junior advocaat, iedereen is even belangrijk in het samen behalen van  topresultaten.  

Je bent bij ons dan ook niet jarenlang de assistent van de assistent; je voert snel je eigen klantgesprekken  en krijgt verantwoordelijkheid. Want het vak leer je in de praktijk. Met soms veeleisende klanten die  houden van onze één-op-één aanpak. Ja, natuurlijk moet je daarbij af en toe sterk in je schoenen staan.  Maar weet dat je er nooit alleen voor staat. Ervaren collega’s helpen je bij het maken van de scherpste  keuzes. Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om dingen zelf te ontdekken, zonder dat we je laten  verdwalen. Dat is typisch Holla. 

Ook onmiskenbaar Holla is onze sfeer. Ambitie en drive gecombineerd met een aangenaam, vriendelijk  karakter; Holla laat zien dat het kan. We werken hard, maar maken zeker ook tijd voor the good life.  Wat ons betreft onmisbaar voor wie het best tot z’n recht wil komen! 

Past Holla bij jou? Je ontdekt het op www.werkenbijholla.nl