Intellectueel eigendomsrechtdag – Protect your authenticity

Het intellectueel eigendomsrecht wordt steeds belangrijker in de juridische wereld. Tijdens het bachelorvak handelsrecht maak je kennis met dit rechtsgebied, maar tijdens deze themadag gaan we echt de diepte in over het IE-recht. Het IE-recht ziet op de bescherming van ontastbare rechten en bestaat voornamelijk uit het merkenrecht, auteursrecht en octrooirecht. Wat doe je als een ander er vandoor gaat met een idee van jouw cliënt? Dat kom je te weten tijdens deze dag.

‘s Ochtends brengen we een bezoek aan Bird & Bird. Dit is een internationaal full-service advocatenkantoor met vestigingen over de hele wereld. De advocaten van Bird & Bird combineren excellente juridische expertise met diepgaande kennis over het IE-recht. Na een interessant programma sluiten we de ochtend af met een lunch.

In de middag brengen we een bezoek aan Ploum. Ploum is een echt Rotterdams advocatenen notarissenkantoor. De specialisten van Ploum adviseren en assisteren hun cliënten bij het veiligstellen van hun intellectueleeigendomsrechten. Zij zorgen dat deze rechten binnen Nederland, maar ook internationaal beschermd worden. Daarnaast doen zij onderzoek naar de (internationale) beschikbaarheid van een merk. We sluiten de dag af met een gezellige borrel met de medewerkers van Ploum.

Zien we jou vrijdag 20 januari 2023 op de Intellectueel eigendomsrechtdag? Tot dan!

IE-rechtdag 2023 reservelijst

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Toestemming*