Masterclasses

Om de aanwezigheid van de Meesterweek door het jaar heen te vergroten, is de 31e Meesterweek gestart met het organiseren van masterclasses. In samenwerking met kantoren, overheidsinstanties, maatschappelijke organisaties en studieverenigingen hoopt de Meesterweek studenten op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met de juridische praktijk. Tijdens deze masterclasses zal worden ingegaan op een specifiek rechtsgebied of bepaalde maatschappelijke kwesties, waarbij deskundigen uit de juridische praktijk hun verhaal zullen doen. Dit is niet alleen goed voor het verbreden van je kennis, maar ook de perfecte manier om op gemakkelijke wijze in contact te komen met bepaalde kantoren en instellingen.

Benieuwd naar de masterclasses of zou je graag in samenwerking met de Meesterweek een masterclass geven? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@meesterweek.nl!

Qompas x Meesterweek

Solliciteren bij de grootste advocatenkantoren van Nederland? De Meesterweek geeft in samenwerking met Qompas een assessment training, waarin je goed wordt voorbereid op een dergelijke sollicitatieprocedure. Krijg de benodigde skills onder de knie en stap met vertrouwen het assessment in! 

Mr. Big x Meesterweek

Op maandag 14 december zal de Mr. Big methode worden toegelicht door Michiel Schimmel, advocaat bij Hamer Advocaten. Aan de hand van zijn ervaringen, visie en voorbeelden uit de praktijk zal hij deze discutabele opsporingsmethode tijdens de masterclass toelichten.