Ondernemingsrechtdag track I: Corporate M&A – Making the best deal

De ondernemingsrechtdag is in twee tracks opgedeeld. De eerste track is corporate M&A. De snelle praktijk van corporate M&A blijft onder de studenten elk jaar populair. Van fusies tot overnames, corporate M&A advocaten staan hun cliënten bij om de beste deal te bewerkstelligen.

In de ochtend bezoeken wij het kantoor van Lexence in Amsterdam. Lexence is een advocatenkantoor met specialisaties in het ondernemingsrecht. Hun mentaliteit? Persoonlijk en to the point. Het corporate M&A-team van Lexence adviseert onder andere een breed scala aan nationaal en internationaal opererende ondernemingen bij overnames, venture capital en private equity transacties en diverse vormen van strategische samenwerkingsverbanden. Het programma sluiten wij af met een lunch.

In de middag bezoeken wij HVG Law op hun kantoor in Rotterdam. HVG Law behoort tot de top van de Nederlandse advocatuur. Bij HVG Law werken zo’n 150 advocaten en kandidaat-notarissen. Het Corporate M&A-team bestaat uit advocaten en notarissen die adviseren over tal van verschillende ondernemingsrechtelijke vraagstukken, zoals nationale of grensoverschrijdende M&A-transacties, private equity en juridisch risicomanagement. De dag sluiten wij af met een gezellige borrel waar wij de medewerkers van HVG Law beter kunnen leren kennen.

Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor de Ondernemingsrechtdag track I: Corporate M&A, die plaatsvindt op maandag 30 januari 2023. Wegens omstandigheden openen de inschrijvingen voor de Ondernemingsrechtdag op een later moment.