Ondernemingsrechtdag track I: Corporate M&A – The key to succes

Het ondernemingsrecht is het gedeelte van het privaatrecht dat zich bezighoudt met rechtspersonen en in het bijzonder, je raadt het al, ondernemingen. Gezien de reikwijdte van het ondernemingsrecht hebben we besloten de dag op te splitsen in twee tracks, hier zal de Corporate M&A-track worden besproken. 

Corporate M&A ziet op de fusies- en overnamemarkt. Deze praktijk is niet te missen bij de grootste spelers in de advocatuur en kan daarom uiteraard ook niet missen bij de Meesterweek. In de ochtend zullen wij een bezoek brengen aan Lexence. Lexence is een advocaten- en notariskantoor gespecialiseerd in het ondernemings- en vastgoedrecht. Zo werkt Lexence voor nationaal en internationaal opererende bedrijven en hun aandeelhouders, private equity en venture capital investeerders, financiële instellingen en mee-investerende management teams. Het programma zullen wij afsluiten met een lunch. 

In de middag zullen we een bezoek brengen aan de hoofdpartner van de 32e Meesterweek, HVG Law! HVG Law behoort tot de top van de Nederlandse advocatuur. Het Corporate M&A team bestaat uit advocaten en notarissen die adviseren over tal van ondernemingsrechtelijke vraagstukken en cliënten bijstaan binnen juridisch risicomanagement. Na een interessant programma zullen we de medewerkers van HVG Law één op één leren kennen tijdens een gezellige borrel. 

Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor de Ondernemingsrechtdag track I: Corporate M&A, die plaatsvindt op dinsdag 25 januari 2022. Tot dan!