Strafrechtdag – Guilty as charged?

De themadagen sluiten we af met het strafrecht! Dit is een van de bekendste rechtsgebieden onder de studenten en is zeer actueel. Hoor en wederhoor is uiteraard erg belangrijk, vandaar dat we tijdens deze dag beide kanten van de medaille bekijken.

In de ochtend bezoeken we de aanklager: het Openbaar Ministerie. Hier nemen we een kijkje in de keuken van de rechterlijke macht, volgen we een interactieve workshop en gaan we ter afsluiting van dit dagdeel met het Openbaar Ministerie lunchen.

Vervolgens bezoeken we de verdediging: Libertas Advocaten. Libertas Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich richt op financieel-economisch (bestuurs-)strafrecht. Tijdens dit bezoek laten de medewerkers van Libertas Advocaten zien dat het strafrecht veel breder is en leren we meer over de verdediging. Ter afsluiting van dit dagdeel gaan we met Libertas Advocaten borrelen. Tijdens deze borrel leer je de medewerkers van Libertas Advocaten beter kennen en kun je al jouw vragen aan hen stellen!

Zien we jou woensdag 25 januari 2023 op de Strafrechtdag? Schrijf je dan nu in!

Strafrechtdag 2023 reservelijst

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Toestemming*