Van Bethem en Keulen

Van Benthem & Keulen is hét ambitieuze en innovatieve kantoor met 90 professionals in advocatuur en notariaat. Wat ons kenmerkt? De juridische markt verandert snel. Legal en business worden steeds meer geïntegreerd. Wij geloven dat legal meer is dan juridische expertise alleen. Wij zoeken dialoog met de markt en onze cliënten, wij luisteren en koppelen juridische dienstverlening aan innovatie en kennisdeling. Open, pragmatisch en oplossingsgericht. Wij geven richting. Wij maken legal.


Wij zijn een fullservicekantoor in advocatuur en notariaat en wij behoren tot de top 20 grootste kantoren van Nederland. Wij richten ons op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen en zijn sterk vertegenwoordigd in onder andere retail, zorg, finance, onderwijs, energie en overheid. Particulieren zijn wij van dienst op het gebied van het familie- en erfrecht en mediation. 

In 2016 en 2018 won Van Benthem & Keulen Computable Awards voor de VBK Transitie App en de Litigation Valuator.  Met het winnen van deze prestigieuze ICT Awards laten wij zien één van de voorlopers in Legal Tech te zijn. In 2019 is Van Benthem & Keulen verkozen tot de beste juridische dienstverlener in Nederland (MT1000 beste dienstverleners van Nederland)

Ons kantoor is lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van 148 advocatenkantoren in 82 landen.

Werken bij Van Benthem & Keulen betekent werken in een omgeving waarin de cliënt centraal staat, je op topniveau werkt en waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling, goede persoonlijke verhoudingen en samenwerking. Bij Van Benthem & Keulen krijg je snel zelfstandigheid en werk je aan uitdagende zaken. Daarbij lever je samen met jouw collega’s topkwaliteit op de Van Benthem & Keulen manier: juridische expertise op maat, vertaald naar praktische en innovatieve oplossingen voor onze cliënten. 

Wij maken graag kennis met jou! Kijk voor meer informatie op https://www.vbk.nl/werken-bij.