Van der Feltz

Van der Feltz advocaten is een Haags nichekantoor met focus op de markt van:

  • Bouw & Vastgoed;
  • Energie;
  • Industrie; en
  • Overheid.

Bij Van der Feltz zijn wij erop gericht om onze cliënten optimaal te bedienen met een persoonlijke benadering. Onze hooggespecialiseerde advocaten werken nauw samen met onze cliënten om zo snel tot de kern te komen met strategische, innovatieve en praktisch bruikbare oplossingen. Daar waar nodig treden wij buiten de gebaande paden, en hebben wij steeds oog voor politiek-bestuurlijke belangen.

Van der Feltz staat in deze sectoren cliënten bij als gemeenten, provincies, aannemers, projectontwikkelaars, waterbedrijven, bedrijven in de industrie (chemie, farma, zware industrie), energiebedrijven en bedrijven actief in (duurzame) energie.

Van der Feltz advocaten biedt zowel de nieuwe, als de huidige generatie (top)advocaten de gelegenheid om zich te ontwikkelen en te specialiseren. Advocaat-stagiairs worden intensief begeleid en krijgen gedurende hun stage direct eigen verantwoordelijkheden. Korte lijnen en een persoonlijke benadering maken het contact soepel, informeel en effectief.

Bij Van der Feltz advocaten krijg je de kans om 2 maanden lang als student-stagiair kennis te maken met de praktijk van een nichekantoor. Wij bieden regelmatig een stageplek aan voor getalenteerde studenten (derdejaars universitaire bachelorstudenten of masterstudenten Rechtsgeleerdheid), die geïnteresseerd zijn in zowel het privaatrecht als het bestuursrecht. Het opleidende karakter van Van der Feltz zorgt ervoor dat wij student-stagiairs zo goed mogelijk voorbereiden op het échte werk. Onze advocaten zullen je betrekken bij hun dagelijkse werkzaamheden en je vragen hen daarin te ondersteunen door jurisprudentieonderzoek te doen, notities te schrijven en processtukken voor te bereiden. Daarnaast wordt je ook uitgenodigd om zittingen bij te wonen van de bestuurs- en civiele rechter en zie je jouw eigen werk terug in de pleidooien.

Kijk voor meer informatie op https://www.feltz.nl/nl/werken-bij/.