Vastgoedrechtdag – Your foundation to build success

De mooie wereld van het vastgoed blijft studenten jaar op jaar fascineren. Het onroerend goed staat centraal in het vastgoedrecht. Vaak wordt gedacht aan bouwrecht, maar het vastgoedrecht strekt zich ook tot projectontwikkeling, financiering, koop of verkoop en huur of verhuur.

Het ochtendprogramma vindt plaats bij het Rotterdamse kantoor Kneppelhout. De advocaten bij Kneppelhout zijn inventief, denken praktisch en handelen doelgericht. Op deze manier kan op elke vraag een passend antwoord worden gevonden. Kneppelhout is juridisch scherp en zoekt verbinding waar het kan. Het ochtendprogramma bij Kneppelhout wordt afgerond met een lunch waarbij er een netwerkmoment is.

In de middag vervolg het programma bij het Rotterdamse kantoor Straatman Koster. Dit nichekantoor is gespecialiseerd in het vastgoedrecht en opereert in de top van de markt. De werkwijze van Straatman Koster wordt getypeerd door een gedegen, snel, betrokken en een no-nonsense mentaliteit. Deze middag wordt afgesloten met een borrel waarbij er de mogelijkheid is om te netwerken.

We hopen je te zien tijdens onze Vastgoedrechtdag op dinsdag 24 januari 2023. See you soon!

Vastgoedrechtdag 2023 reservelijst

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Toestemming*