Windt Le Grand Leeuwenburgh

Windt Le Grand Leeuwenburgh is een middelgroot onafhankelijk, Rotterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in litigation en ondernemingsrecht. Multinationals en het Nederlandse bedrijfsleven kiezen voor Windt Le Grand Leeuwenburgh omdat onze advocaten ervaring hebben met het oplossen van complexe situaties. Denk hierbij aan financiële crises, aandeelhoudersgeschillen en personele reorganisaties, maar ook aan vragen omtrent staatssteun, het begeleidende van grensoverschrijdende herfinancieringen of transacties of het procederen over grote commerciële contracten. De meest toonaangevende internationale gidsen die de Nederlandse juridische markt in kaart brengen, rekenen de advocaten van Windt Le Grand Leeuwenburgh tot de beste op hun vakgebied.

Als kantoor zijn wij altijd op zoek naar gedreven en scherpzinnige mensen die affiniteit hebben met herstructureringen, de financierings- en overnamepraktijk en corporate litigation, arbeids- en (Europese) mededingingsrecht. Wij selecteren kandidaten met een bovengemiddeld academisch werk- en denkniveau die meer willen dan alleen advocaat zijn. Stuur jouw open sollicitatie naar werken@windtlegal.com.

Kennismaken

Ben jij in de eindfase van je master of recent afgestudeerd en wil je meer te weten komen over ons kantoor? Kom dan vooral eens langs voor een koffiegesprek met één van onze kantoorgenoten om geheel vrijblijvend van gedachten te wisselen. Meld je aan door een e-mail te sturen naar: werken@windtlegal.com.

www.windtlegal.com