Eva Priester

De Commissaris Marketing houdt zich vooral bezig met het promoten van de Meesterweek, zowel online als offline. Het takenpakket strekt van het beheren van de stand tijdens de promotieperiode, tot de sociale media en het maken van het magazine. De Commissaris marketing heeft als uiteindelijke doel om zoveel mogelijk studenten te bereiken en hen enthousiast te maken om aan de Meesterweek deel te nemen.

Het leukste aan deze functie, is de kans om al je creativiteit te uiten. Je werkt dagelijks met programma’s zoals Indesign en Illustrator waarmee je prachtige video’s en illustraties kunt creëren. Je leert ontzettend veel en al jouw creatieve ideeën worden aan het hele Meesterweek-netwerk getoond.

Je werkt als Commissaris Marketing veel samen met je medecommissieleden, samen vormen jullie een hecht team. Iedereen zit boordevol nieuwe ideeën en wanneer alles in februari samenvalt, is het evenement een prachtige beloning voor al het harde werk. Het organiseren van de Meesterweek is een ervaring die je altijd bijblijft. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

E-mail: marketing@meesterweek.nl