Latasha Steehouwer

In mijn functie ben ik vooral veel bezig met de promotie van de Meesterweek. Hierbij kan gedacht worden aan zowel de offline als online promotie. Mijn taken strekken van de stand, tot de socials en dit magazine wat je nu leest. Het is uiteindelijk de taak van de Commissaris Marketing om zo veel mogelijk studenten te bereiken en enthousiast te maken om aan de Meesterweek deel te nemen.

Het allerleukste aan de functie is dat je er al jouw creativiteit in kwijt kan. Dagelijks werk je met programma’s zoals Indesign, Illustrator en Aftereffects, waar je de mooiste filmpjes en illustraties mee kan maken. Zo maak je wat in je hoofd zit werkelijkheid en het zal toonbaar zijn aan het gehele netwerk van de Meesterweek!

Ben jij een geordende en creatieve student, dan is deze functie voor jou weggelegd. Naast de functie werk je ook nauw samen met je andere commissiegenoten en vormen jullie een hecht team. Het organiseren van de Meesterweek is een ervaring die je nooit meer zal vergeten! Heb je nog vragen? Ik sta altijd open voor een gezellig gesprek!

E-mail: marketing@meesterweek.nl