Eva Priester

De Secretaris houdt zich voornamelijk bezig met de interne zaken van de Meesterweek. Als Secretaris draag je de verantwoordelijkheid voor de staffers, het bijwerken van de website en het beheren van de inschrijvingen. Bovendien ben je het aanspreekpunt voor alle deelnemers. Naast deze interne zaken neem je ook de logistieke taken voor je rekening, oftewel het regelen van de bussen en taxi’s. Ten slotte werk je samen met de Commissaris Marketing aan de planning van informele evenement, zoals de themabekendmakingsborrel en het eindfeest.

Sociale interactie speelt een belangrijke rol in de functie van Secretaris. Je leert de staffers persoonlijk kennen en onderhoudt veelvuldig contact met de deelnemers. Daarnaast werk je nauw samen met de andere commissieleden bij de uitvoering van verschillende taken. Het organiseren van de Meesterweek biedt een mooie kans om vaardigheden te ontwikkelen op vlakken zoals, samenwerking, communicatie en organisatie.

Het organiseren van de Meesterweek is een verrijking van je studententijd. Met een groep van vier commissieleden zetten wij ons vol overgave in om een geweldige editie van de Meesterweek neer te zetten. Als je vragen hebt over de Meesterweek of de rol van Secretaris, aarzel dan niet om contact op te nemen!

E-mail: secretaris@meesterweek.nl / info@meesterweek.nl