Justine Plat

Als Voorzitter ben jij de persoon die de Meesterweek daadwerkelijk vertegenwoordigt. Het is jouw taak om te zorgen voor een goede gestructureerde maar ook vooral een gezellige werksfeer. Het takenpakket van de Voorzitter is een van de meest gevarieerde en dat maakt de functie ook zo leuk! Je bent namelijk betrokken bij alle aspecten van de Meesterweek. Tijdens dit jaar word je dus niet enkel een acquisitie-expert, maar ook een echte professional op het gebied van marketing. Ook krijg je de mogelijkheid om je managementskills te ontwikkelen. 

Het takenpakket van de Voorzitter bestaat onder andere uit: het plannen, voorbereiden en voorzitten van vergaderingen; verantwoordelijkheid voor het langertermijnbeleid van de Meesterweek (dit doe je samen met de Secretaris); je onderhoudt contact met diverse partners; je draagt samen met de Commissarissen Externe Betrekkingen bij aan de acquisitie van de Meesterweek; je bent samen met de Commissaris Marketing verantwoordelijk voor alle online en offline promotie; het openingscongres (als Voorzitter regel jij de sprekers) en je bent het aanspreekpunt voor het Comité van Aanbeveling.

Het organiseren van de Meesterweek is een super mooie toevoeging op je studententijd; het is namelijk naast dat het gezellig is ook nog eens super leerzaam. Ben je nu geïnteresseerd in de functie als Voorzitter of in de Meesterweek in het algemeen, stuur mij dan vooral een berichtje!

E-mailvoorzitter@meesterweek.nl