Commissaris Externe Betrekkingen der JFR – Lola Veldhuizen

De Commissaris Externe Betrekkingen der JFR is eindverantwoordelijk voor de Meesterweek commissie. Dit betekent dat je zeer nauw betrokken bent met de commissie en meekijkt met alle beslissingen die worden genomen.

Als Commissaris Externe Betrekkingen ben je het eerste aanspreekpunt voor de commissie en help je de commissie hun taken uitvoeren. De functie houdt zich onder andere bezig met het helpen coördineren van de acquisitie, het meedenken over promotiemiddelen en daarnaast ga je bijvoorbeeld ook mee op beleidsweekend om de Meesterweek invulling te geven. Kortom; van alles wat!

E-mail:  extern@jfr.nl

Financieel eindverantwoordelijke – Isis van Veen

Als Penningmeester der JFR ben je financieel eindverantwoordelijk voor Meesterweek Commissie. Je besteedt één dag per week aan het financieel reilen en zeilen van de Meesterweek. Je draagt zorg voor alle financiële zaken van de commissie.

De functie houdt zich onder andere bezig met het maken van de begroting, het verrichten van betalingen en het verwerken hiervan in de administratie, het opstellen van facturen, het langetermijnbeleid en het toekomstperspectief van de Meesterweek.

De functie van Penningmeester is erg veelzijdig, want aan bijna elke beslissing zit wel een financieel aspect verbonden. Als de Commissarissen Externe Betrekkingen een vraag hebben over de organisatie van de Recruitmentdag of de Commissaris Marketing naar promotiemiddelen aan het kijken is. Het is hartstikke leuk om bij te dragen aan het organiseren van een geweldige evenement als de Meesterweek.

E-mail:  penningmeester@meesterweek.nl