Frequently Asked Questions

De recruitmentdag is alleen voor derdejaars- en masterstudenten! 

Op onze socials houden wij jullie op de hoogte van alle updates. De inschrijvingen voor de Recruitmentdag openen op dinsdag 18 mei 2021. Zet dit dus alvast in je agenda! Ook kun je je aanmelden bij de ‘hou me op de hoogte’-button op de Homepage.

Het doel van de Meesterweek is om studenten een zo divers mogelijk beeld van het juridische werkveld te laten zien. Daarin focussen wij ons dus naast de advocatuur ook op overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties. 

Nee. Hoewel de Meesterweek een stichting is van de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam, is lidmaatschap van de JFR geen vereiste. Rechtenstudenten uit het hele land zijn dus welkom!

De voertaal tijdens de themadagen is Nederlands. Echter, de Meesterweek is momenteel hard bezig met het organiseren van evenementen gericht op het internationaal (privaat)recht, waarbij de Engelse taal de voertaal zal zijn. 

De Meesterweek is met name interessant voor studenten Rechtsgeleerdheid, Fiscaal Recht en Criminologie.  De invulling van de themadagen wordt dan ook voornamelijk op studenten van deze studies afgestemd.

Nee, een deelname aan de Meesterweek staat open voor elke WO-rechtenstudent in heel Nederland.

Load More