31e Meesterweek – WHAT’S NEXT!

Een bijzonder jaar vraagt om een bijzonder thema. Daarom zal tijdens de 31e editie van de Meesterweek het thema ‘WHAT’S NEXT!’ centraal staan. Met dit statement leggen we de focus op de ontwikkeling van studenten tijdens en na de studie. Tijdens de Meesterweek belichten wij dit jaar de brede carrièreperspectieven die schuilgaan achter een juridische studie. Zo bieden wij meer rechtsgebieden aan dan ooit en zoeken we verder dan enkel de advocatuur. Wij willen studenten graag op het hart drukken dat niets te gek is: volg je dromen en doe alles met passie! 

Daarnaast willen we dit jaar graag stilstaan bij de huidige ontwikkelingen in het recht. Dit doen wij door de verdere uitwerking van verschillende themadagen. Hoewel het recht traditioneel is, blijft het altijd in beweging. Het recht staat nooit stil!

Dit zijn echter niet de enige beweegredenen achter ons thema geweest. Dit thema staat ook voor doorzettingsvermogen en de zoektocht naar perspectief en kansen en sluit daarom perfect aan op de nadelige gevolgen van de coronacrisis voor studenten. Afgelopen jaar is voor veel mensen een zwaar jaar geweest. De aankomende periode zal voor iedereen in het teken staan van herstel. Het zijn onzekere tijden en wij willen studenten graag een hart onder de riem steken door middel van dit statement. What’s next? Reken maar, nog heel veel en wij nemen studenten aan de hand om dit te ontdekken. Samen kijken we in kansen en bouwen we aan een toekomst. Kom maar op!