Josephien Homburg en Naomi Melfor

Als Commissaris Externe Betrekkingen ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en het contact met onze partners. Dit betekent dat je in gesprek gaat met kantoren en instanties over eventuele samenwerkingen en sponsormogelijkheden. Dit is ontzettend leuk om te doen, aangezien je enorm veel recruiters leert kennen en in aanraking komt met veel verschillende rechtsgebieden. Bovendien ben je als Commissaris Externe Betrekkingen verantwoordelijk voor de invulling van de themadagen en de organisatie van de Recruitmentdag. Al met al een enorm leuke en diverse functie dus!

Wat de functie extra leuk maakt, is dat je er nooit alleen voor staat. Aangezien het een dubbelfunctie is, loop je samen met je mede-Commissaris Externe Betrekkingen acquisitie en onderhoud je samen al het contact. Ontzettend gezellig, maar ook enorm fijn dat je altijd iemand hebt om mee samen te sparren!

Het organiseren van een groot evenement als de Meesterweek is veelomvattender dan je denkt! Je leert er ontzettend veel van, maar het is daarnaast ook een super gezellige toevoeging aan je studententijd en het geeft een boost aan je professionele netwerk. Mocht je nu geïnteresseerd zijn in de functie van Commissaris Externe Betrekkingen, dan kan je ons altijd benaderen!

E-mail Naomi Melforextern@meesterweek.nl
E-mail Josephien Homburgacquisitie@meesterweek.nl