De Bok Roijers Gasseling Advocaten

 Kom stage lopen bij De Bok!
Voor ambitieuze rechtenstudenten die graag praktijkervaring opdoen staat de deur bij De Bok Roijers Gasseling Advocaten wijd open! Kom stage lopen op hét Rotterdamse advocatenkantoor in het hart van Rotterdam aan het Hofplein.

Wat kun je verwachten?
Tijdens een stage bij De Bok wordt je ondergedompeld in de dynamische wereld van het ondernemingsrecht in brede zin. Ons kantoor specialiseert zich onder meer in procederen, adviseren, overnames en insolventierecht. Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken dat je alleen maar achter de computer zit. Studenten krijgen bij ons de kans om mee te gaan naar zittingen, achter de schermen te kijken bij cliënten en theorie uit de schoolbanken in de praktijk te brengen. En ja, je gaat ook juridische notities schrijven en jurisprudentieonderzoek doen: zonder inhoudelijk werk kun je geen juridische vaardigheden ontwikkelen.

Een stage bij De Bok duurt twee maanden. Onder begeleiding van een ervaren medewerker zit je bij veel verschillende advocaten op de kamer. Op die manier krijg je uit iedere ondernemingsrechtelijke praktijkhoek iets mee: je zit niet vast aan een specifieke sectie.

Een stage bij De Bok is een uitstekende manier om te ontdekken of een carrière in de advocatuur jouw roeping is. Doe ervaring op, ontwikkel je vaardigheden en maak de eerste stap naar een veelbelovende toekomst in de juridische wereld.

Ben je derdejaars Bachelorstudent of Masterstudent Nederlands recht en heb je interesse in een stage? Solliciteer dan via solliciteren@debok.com.

Wij ontvangen graag de volgende stukken:
–  Motivatiebrief
– Curriculum vitae
– Cijferlijst
– Eventuele stagebeoordelingen