De Bok Roijers Gasseling

De Bok is een typisch Rotterdams advocatenkantoor. Met een team van 15 advocaten leggen wij ons toe op effectieve en doortastende juridische dienstverlening binnen het ondernemingsrecht, of beter: het ‘ondernemersrecht’. Al ruim 20 jaar werken wij voor een fors aantal vaste cliënten, voornamelijk ondernemingen en ondernemers uit de regio Rotterdam-Rijnmond.


Werken bij De Bok is elke dag bijdragen aan creatieve oplossingen met een hecht team. Voor student-stagiaires en advocaat-stagiaires geldt dat een hoge mate van zelfstandigheid wordt verwacht en geboden. Er wordt niet in secties gewerkt. Zo kan een stagiaire kennis maken met de diverse rechtsgebieden binnen de ondernemingsrechtelijke praktijk. Gedurende of na afloop van de advocaat-stage wordt er voor de toekomst wél een specialisme gekozen waarmee je je onderscheidt van advocaten die in vele rechtsgebieden tegelijk werkzaam zijn. 

De Bok biedt een gedegen begeleiding voor advocaat-stagiaires en staat voor een persoonlijke aanpak. Je werkt daarbij samen met ervaren advocaten aan uiteenlopende zaken, met het doel om binnen een korte periode zelfstandig zaken te kunnen behandelen.

De student-stage bij de Bok is alom geprezen. Recente ervaringen van student-stagiaires zijn gepubliceerd op onze website: www.debok.com. Wij zorgen ervoor dat je het maximale uit de student-stage haalt. Zo zit je iedere twee weken bij een andere (jonge) advocaat op de kamer om zo veel mogelijk (van hen) op te steken en word je vanaf dag 1 betrokken bij de dossiers. Je gaat onder andere mee naar zittingen (doorgaans meerdere zittingen per stage) en schuift aan bij cliëntbesprekingen. Ook aan sociale en sportieve activiteiten is bij De Bok geen gebrek. Teambuilding noemen wij dat.