De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek

  • Wij zijn De Brauw Blackstone Westbroek, één van de meest toonaangevende, internationale advocatenkantoren van Nederland. Bij De Brauw werken circa 650 werknemers in Amsterdam, Brussel, London, Shanghai en Singapore. Samen werken we voor de top van het Nederlandse en internationale bedrijfsleven en adviseren we meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland.
  • Wij staan voor Het geven van het beste juridisch advies aan onze cliënten. Dit doen wij in multidisciplinaire, multinationale teams. Daarom streven wij ernaar mensen te werven met verschillende interesses, ervaringen en nationaliteiten. Samen werken wij geïntegreerd aan zaken binnen onze Corporate, Litigation en Regulatory praktijkgroepen.   
  • Wij zoeken in een student Ambitieuze, juridische toptalenten. Word jij enthousiast van het werken aan grote, complexe  zaken in teams? Dan is De Brauw de plek voor jou. Wij zijn doorlopend op zoek naar studenten met juridische belangstelling en een sterke motivatie om aan de top van de advocatuur te willen werken. Op papier zien wij dat graag terug in goede cijfers, nevenactiviteiten waaruit je juridische interesse blijkt en het liefst ook iets wat jou authentiek maakt. Naast je inhoudelijke kennis, vinden wij het belangrijk dat je een echte teamplayer bent en kunt laten zien waar je voor staat.

Zien wij jou tijdens de Meesterweek 2022?