DLA Piper

DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd
Met 9000 collega’s in 40 landen, biedt DLA Piper een internationaal perspectief op juridische vraagstukken. Je leert adviseren vanuit een brede scope, ondersteund door een netwerk van kantoren voor toegang tot wereldwijde kennis en ervaring. Met trainingen en begeleiding van top-advocaten ontwikkel je je professioneel en persoonlijk. De cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid binnen DLA Piper draagt bij aan onze snelle groei en biedt jou kansen om impact te maken en bij te dragen aan onze bedrijfscultuur. 

Wij geloven in verantwoord ondernemen en zijn met 215.000 uur wereldwijd aan pro bono-werkzaamheden in 2022, een van de grootste pro bono-leveranciers ter wereld.  

Als ‘full-service’ kantoor zijn wij georganiseerd in zeven praktijkgroepen: Corporate (inclusief notariaat), Finance Projects & Restructuring, Employment, Intellectual Property & Technology, Restructuring, Litigation & Regulatory, Tax en Real Estate (inclusief notariaat). Full-service 

Studenten
Wij bieden kennismakingsmogelijkheden zoals een tweemaandse stage bij een praktijkgroep, waarbij je onderzoek doet, notities en concepten voorbereidt, en werkt aan contracten en processtukken, met persoonlijke begeleiding van een (senior) advocaat.

Zit je al wat verder in je studie en heb je al stage gelopen dan kun je denken aan een werkstudentschap, je zult dan gedurende een periode van ongeveer 6 maanden 2 a 3 dagen per week aan de slag gaan. 

Ook organiseren wij in het voorjaar een Talent Class, waar je kennismaakt met ons kantoor in Amsterdam en een in het buitenland. Blijf op de hoogte van de aanmeldingen via onze Instagram @DLAPiperNederland.

Afgestudeerden
Ben je (bijna) afgestudeerd? Solliciteer dan op de functie Junior Associate. Elke maand hebben wij een groep nieuwe starters. Voor goede mensen maken wij het hele jaar plek!

Meet us
Bezoek onze website https://careers.dlapiper.com/locations/netherlands/. Of neem contact op met onze recruiter Constantijn Papa – Constantijn.papa@dlapiper.com