Handelsrechtdag – The port to opportunities

Rotterdam staat wereldwijd bekend om zijn haven, een Meesterweek zonder handelsrechtdag is dan ook ondenkbaar. Tijdens de handelsrechtdag focussen we ons niet alleen op de Rotterdamse haven, maar gaan we ook in op het internationale aspect van het handelsrecht. Tijdens deze dag word je ondergedompeld in complexe vraagstukken waar het handelsrecht zich mee bezighoudt.

We beginnen deze dag door een bezoek te brengen aan BenninkAmar Advocaten. Dit is het enige Nederlandse advocatenkantoor dat volledig gespecialiseerd is in economische sancties, exportcontrole en aanverwante handelsrechtaspecten. Bij BenninkAmar Advocaten leren wij over het sanctierecht- en exportcontrolevraagstukken. Het ochtenddeel sluiten wij af met een lunch bij BenninkAmar Advocaten.

Vervolgens bezoeken we Van Traa Advocaten. Van Traa Advocaten richt zich op transport & logistiek, internationale handel en verzekering & aansprakelijkheid. Bij Van Traa Advocaten leren we meer over het kantoor en de praktijk. Nadat we zijn ondergedompeld in het handelsrecht, sluiten we samen met Van Traa Advocaten de dag af met een rondvaart door de Rotterdamse haven.

Tot dinsdag 17 januari 2023 op de Handelsrechtdag. See you there! 

Handelsrechtdag 2023 reservelijst

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Toestemming*