Kneppelhout

Kneppelhout is een vooruitstrevend advocatenkantoor in Rotterdam. Wij bieden oplossingen die onze klanten echt verder helpen. Vooruitgang boeken, dat is waar alle advocaten zich voor inzetten. Elke vraag is anders, en geen antwoord is hetzelfde. Dat vraagt om inventieve advocaten die praktisch denken en doelgericht handelen. Juridisch scherp zijn waar het moet en verbinden waar het kan. Dat is hoe wij bij Kneppelhout het verschil maken. Onze advocaten zijn thuis in o.a. het arbeidsrecht, bestuursrecht, douanerecht, handels- en transportrecht, ondernemingsrecht en vastgoed- en omgevingsrecht.

Vooruitstrevende oplossingen vragen om brede kennis. Daarom werken wij multidisciplinair, met de kwaliteit van een high-end kantoor en het warme contact van een familiair kantoor. Intensief en betrokken, dat is hoe wij samenwerken met klanten en collega’s.

Als werkgever bieden wij naast een interessant pakket arbeidsvoorwaarden nog meer. Wij hebben oog voor onze mensen en samen geven wij vorm aan persoonlijke ontwikkeling. Dat doen wij door gepaste verantwoordelijkheid in zaken te geven, ruimte te bieden om te leren van je fouten en op regelmatige basis in gesprek te gaan over je ontwikkeling en wat je daarbij nodig hebt. Zo bieden wij een veilige werkomgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn en je kunt werken in een prettige werksfeer met korte communicatielijnen en een grote onderlinge betrokkenheid. Het werk is niet alleen juridisch inhoudelijk, maar je bouwt ook mee aan de verdere ontwikkeling van kantoor. Dit gebeurt allemaal in een informele sfeer. En natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Daarnaast werk je vanuit een kantoor met een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor het bezoek aan ons kantoor en kom de sfeer proeven.