Loyens & Loeff


Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland.

KENNISMAKEN MET LOYENS & LOEFF

Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie, weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten in hun werk én daarbuiten.

MOGELIJKHEDEN VOOR STUDENTEN

Loyens & Loeff biedt derde- en vierdejaars studenten Nederlands recht de mogelijkheid om een (inter)nationale stage te lopen. Tijdens een stage van twee maanden draai je vanaf het begin volledig mee in onze praktijk. Voor masterstudenten bieden wij ook de mogelijkheid middels een werkstudentschap van minimaal 4 maanden, 2 dagen per week bij ons op kantoor mee te werken. Daarnaast organiseren wij diverse kennismakingsactiviteiten zoals business courses, het top skills traject en inhousedagen.

LOYENS & LOEFF ACADEMY VOOR STARTERS

In kwaliteit moet je blijven investeren. Daarom bieden we je een breed opleidingsprogramma aan waarmee je jouw kennis en vaardigheden snel naar een hoger niveau kunt tillen. Onze opleidingen, workshops en trainingen variëren van vaktechnische en vaardighedentrainingen tot ontwikkeling op maat, individueel of in groepsverband. Maar alles begint met de L&L Introduction Academy.

De L&L Introduction Academy begint met een gezamenlijke introductieperiode van twee weken voor alle starters binnen Loyens & Loeff. Binnen het praktijkgerichte introductieprogramma maak je kennis met ons kantoor en uiteraard met alle andere starters. Na de introductieperiode volg je als advocaat-stagiair nog twee maanden de L&L Lawyers Academy, waarbij je onder deskundige begeleiding zelfstandig zaken behandelt en proceservaring opdoet. Gedurende het hele jaar kun je bij ons solliciteren voor de functie van advocaat-stagiaire.

CONTACT

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Bekijk dan onze website. Heb je nog meer vragen, neem dan contact op met Livia ’t Hoen via livia.t.hoen@loyensloeff.com of via het telefoonnummer +31 10 224 6256.