Loyens & Loeff


Kennismaken met Loyens & Loeff? Loyens & Loeff is altijd op zoek naar nieuw talent! Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om met ons kennis te maken: van stages, werkstudentschappen, business courses en andere evenementen voor studenten.

Wil jij weten hoe de praktijk en de sfeer is bij Loyens & Loeff? Een uitdagende fulltime stage van twee maanden biedt de mogelijkheid om wederzijds kennis te maken. Tijdens een stage draai je volledig mee binnen de praktijk. Je werkt samen met advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en voert diverse werkzaamheden uit: denk aan het opstellen van memo’s, het doen van jurisprudentieonderzoeken maar ook het bijwonen van gesprekken met cliënten. Je persoonlijke mentor begeleidt jou tijdens je stage. Naast dat je ons kantoor goed leert kennen, ontmoet je ook de andere stagiairs en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten die we organiseren.

Ook kun je als werkstudent bij een van onze praktijkgroepen aan de slag. Als werkstudent leer je onze dagelijkse praktijk goed kennen. Doordat je iedere week 2 à 3 dagen aanwezig bent, ben je echt onderdeel van ons team en ondersteun je – naast de werkzaamheden op het gebied van knowhow – de advocaten bij diverse werkzaamheden.