Magnet.me

Het vinden van de juiste baan of stage, of het juiste talent, is vaak stressvol en inefficiënt. Als klap op de vuurpijl komen mensen vaak op de verkeerde plek terecht, met veel verdriet als resultaat. 

Magnet.me is een online netwerk voor studenten, starters en werkgevers dat het makkelijker maakt om een baan of stage te vinden die echt bij je past of het talent dat je nodig hebt. Werkzoekenden ontdekken relevante vacatures op basis van hun profiel en likes van vacatures, met een beetje hulp van ons algoritme. Daarnaast bouwen ze een netwerk op door te connecten met bedrijven die in hen geïnteresseerd zijn. 

Werkgevers sturen hun likes en connecties berichten, in plaats van spammerige, koude reach outs te doen en ontvangen sollicitaties die passen bij hun cultuur doordat ze uitgebreide bedrijfspagina’s hebben. Het eindresultaat: een gemakkelijk proces waarmee de juiste mensen in de juiste banen en/of stages belanden!

Dus ben jij op zoek naar een stage of baan bij een (advocaten)kantoor of op de juridische afdeling van een bedrijf? Begin met ontdekken op www.magnet.me en vind de baan of stage die bij je past!