Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright heeft meer dan 4.000 advocaten en 58 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 5 van grootste kantoren wereldwijd. De focus van onze dienstverlening ligt op het adviseren van toonaangevende internationale commerciële- en financiële ondernemingen/instellingen binnen verschillende sectoren. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandttoren, de hoogste toren van Amsterdam.


In Amsterdam kun je jouw loopbaan starten binnen een van de volgende secties: 

  • Banking
  • Corporate
  • IP/IT
  • Employment
  • Energy
  • Infrastructure
  • Litigation and Dispute Resolution
  • Notarial Services
  • Tax

Studenten 

Ben je benieuwd hoe het is om voor twee maanden fulltime stage te lopen bij een
commercieel kantoor? Als student-stagiair(e) werk je bij ons per direct mee aan
internationale zaken binnen verschillende secties. Je krijgt bij ons relatief snel
verantwoordelijkheid waardoor je ‘on-the-job’ veel leert. Het is ons uitgangspunt om jou zoveel mogelijk van onze dagelijkse praktijk en ons dagelijks kantoorleven te laten
meemaken, inclusief (digitale) trainingen, jurisprudentielunches en social events zoals
kantoorborrels, sportevenementen, winterfeest en andere initiatieven.

Starters 

Als advocaat-stagiaire, fiscaal-stagiaire of kandidaat-notaris draai je in teamverband mee met internationale transacties. Je werkt vanaf dag één mee aan complexe zaken.
Samenwerken is ‘key’ op sectie-, kantoor- en internationaal niveau. Naast de
Beroepsopleiding zal je in je eerste jaar ook naar de Law Firm School gaan. Norton Rose Fulbright heeft zelf twee opleidingen ontwikkeld: de International Acadamy en de Away Days. Tijdens deze (digitale) bijeenkomsten in Londen of Parijs ontmoet je jouw
internationale collega’s. Dit is bij uitstek het moment om informatie met elkaar uit te wisselen en je netwerk te vergroten. De opleidingen op jouw (professionele) ontwikkeling!

Interesse 

Je kunt solliciteren door jouw CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en) te  uploaden via www.werkenbijnortonrosefulbright.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Maartje van Oorsouw (HR/Recruitment Assistant) of Kirsten Menger (HR/Recruitment Assistant) via recruitment.amsterdam@nortonrosefulbright.com of telefonisch via (020) 46 29 384. We staan altijd open voor een (digitale) kop koffie om op een informele manier kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Let’s get in touch!