Ondernemingsrechtdag track II: Litigation – Which side are you on?

De tweede track van de Ondernemingsrechtdag betreft de Litigation-track. Waar Corporate M&A ziet op fusies en overnames, staan bij Litigation geschillen centraal. In de competitieve markt van vandaag de dag zijn geschillen onvermijdelijk en is bijstand soms hard nodig. Binnen de sectie Litigation kan bijvoorbeeld worden geprocedeerd over conflicten tussen aandeelhouders of investeerders, overnamegeschillen, en bijvoorbeeld bij internationale kwesties. 

De dag zal worden afgetrapt bij DLA Piper, een internationaal en toonaangevend advocatenkantoor met vestigingen in vele verschillende landen. Met hun internationale bereik zijn zij in staat de meest complexe geschillen op een efficiënte wijze tot een goed einde te brengen. Het dagdeel bij DLA Piper zal worden afgesloten met een lunch. Vervolgens zullen we ons begeven naar Windt Le Grand Leeuwenburgh: een onafhankelijk Rotterdams advocatenkantoor. Windt Le Grand Leeuwenburgh is gespecialiseerd in de meest relevante rechtsgebieden voor ondernemers, het bedrijfsleven en investeerders, en weet in hun werkwijze de perfecte combinatie te vinden tussen service van het hoogste niveau en persoonlijke aandacht voor de zaak. De dag zal hier worden afgesloten met een netwerkmoment onder het genot van een borrel.

Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor de Ondernemingsrechtdag track II: Litigation, die plaatsvindt op dinsdag 25 januari 2022. Tot dan!