Ondernemingsrechtdag Litigation
– 28 februari 2024 –

De tweede ondernemingsrecht track staat in het teken van Ondernemingsrecht Litigation. In het ondernemingsrecht krijgen advocaten te maken met veelzijdige en complexe geschillen die tussen bedrijven kunnen ontstaan. Als advocaat dien je de verfijnde kunst van het pleiten op dit moment in te zetten om de belangen van professionele partijen zo goed mogelijk te verdedigen. 

‘s Ochtends gaan we langs bij Yur Advocaten. Yur Advocaten heeft een sterk gevoel voor het opbouwen van een stevige bedrijfsstructuur als basis voor een onderneming. Met een sterk fundament wordt de mogelijkheid op groei vergroot en de kans op risico’s zo veel mogelijk verkleind. Met duidelijke communicatie en transparantie hoopt Yur Advocaten de gang naar de rechter zo veel mogelijk te voorkomen. Mocht het toch zo ver komen dan gaan de advocaten doelgericht te werk voor een zo optimaal en toekomstgericht resultaat. 

In de middag brengen we een bezoek aan BASE Advocaten. BASE Advocaten is al jarenlang onlosmakelijk verbonden met de Meesterweek. Met hun specialisme in het ondernemingsrecht gaat BASE Advocaten zowel voor als achter de schermen betrokken te werk. Allereerst door te gaan voor een diplomatieke oplossing, maar als het moet, nemen zij een glasharde positie in bij het procederen. BASE Advocaten ziet ieder geschil dan ook als maatwerk, want oplossingen bereik je samen met advocaat en cliënt.  

De Litigation track van de ondernemingsrechtdag zal plaatsvinden op woensdag 28 februari 2024

Let op: Dit evenement is enkel bedoeld voor tweedejaars-, derdejaars- en masterstudenten!

Ondernemingsrechtdag Litigation 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Toestemming*
Prijs:
Betaalmethode