Ook dit jaar is er een themadag gewijd aan het arbeidsrecht. Het arbeidsrecht kent constante veranderingen, waardoor dit rechtsgebied erg relevant blijft en aansluit op de actualiteit. Hierbij valt te denken aan onderwerpen waarin iedereen zich kan herkennen, zoals arbeidsvoorwaarden, ongevallen op de werkvloer en pensioen. 

In de ochtend zullen we langs gaan bij Lexence. Lexence is een toonaangevend advocatenkantoor met 184 vestigingen in 90 landen. Persoonlijk en to the point. Het arbeidsrecht team werkt voor (internationale) ondernemingen en non-profit organisaties, zoals de zorg. Zowel het procederen als adviseren behoort tot de dagelijkse gang van zaken. Het programma bij Lexence zullen wij afsluiten met een lunch. 

‘s Middags zullen wij een bezoek brengen aan Ploum op hun kantoor in Rotterdam. Ploum is een echt Rotterdams advocaten- en notarissenkantoor. Zij combineren de kwaliteit van een groot kantoor met de betrokkenheid van een middelgroot kantoor. Ploum is actief in heel Nederland en heeft daarbij een sterke internationale focus. De arbeidsrechtadvocaten van Ploum adviseren over alle denkbare individuele en collectieve arbeidsrechtelijke zaken. Wij zullen de dag bij Ploum afsluiten met een borrel. 

De arbeidsrechtdag zal plaatsvinden op woensdag 21 februari 2024

Let op: Dit evenement is enkel bedoeld voor derdejaars- en masterstudenten!