Simmons & Simmons

Simmons & Simmons Amsterdam: net even anders op de Zuidas
Een collegiale, energieke omgeving en een persoonlijke benadering: stap het kantoor van Simmons & Simmons Amsterdam binnen en je merkt direct, dat wij het graag nét even anders aanpakken. Ja, we zijn gevestigd op de Zuidas en ja, we behoren tot het internationale Simmons & Simmons netwerk van ruim 20 advocatenkantoren, maar in ons doen en laten zijn we verrassend Nederlands: nuchter en ondernemend, betrokken en innovatief. Zo maken we onze groeiambitie waar.

Pas jij hiertussen?
Bij Simmons & Simmons werken we in vier praktijkgroepen (Corporate & Commercial, Dispute Resolution, Employment en Financial Markets) voor cliënten uit uiteenlopende sectoren. Hoe divers ook in achtergrond en expertise, onze 140 collega’s zijn zonder uitzondering talentvolle, bevlogen en initiatiefrijke professionals. Samen vormen we een hecht team, dat kansen durft (!) te creëren en benutten. Pas jij hiertussen? Ben je net zo talentvol, gedreven en ondernemend? Wil jij leren en groeien in een uitdagende omgeving? Dan zouden we zomaar een match kunnen zijn.

Student-stage en werkstudentschap
Ook tijdens je studie kun je al uitgebreid kennismaken met Simmons & Simmons Amsterdam. Wij hebben de schaalgrootte om je maatwerk te bieden binnen het vakgebied van je voorkeur. Zo kun je je het hele jaar door bij ons aanmelden voor een student-stage of werkstudentschap in de advocatuur, de fiscale praktijk of het notariaat. Alle gelegenheid, dus, om je eerste professionele stappen te zetten en ons kantoor in al zijn facetten te leren kennen, Als student-stagiair of werkstudent draai je meteen volledig mee en voert uiteenlopende werkzaamheden uit, van jurisprudentie- en literatuuronderzoek tot aan het bijwonen van zittingen en besprekingen. Bij een student-stage hoort bovendien een presentatie aan je collega’s over een zelfgekozen vakinhoudelijk onderwerp. En natuurlijk neem je als student-stagiair of werkstudent ook deel aan inhoudelijke events en informele activiteiten, zoals de wekelijkse kantoorborrel. Zo weten we na afloop precies, wat we aan elkaar hebben en of we bij elkaar passen.

Geef je loopbaan een vliegende start
Meer weten over werken bij Simmons & Simmons Amsterdam? Ga naar onze website joinsimmons.com voor meer informatie en vacatures, of neem contact op met onze recruiter Stephanie. Je kunt haar bereiken via 020 722 2517 of via stephanie.versteeg@simmons-simmons.com. Volg ons ook op Instagram, Facebook en LinkedIn.