Van Doorne

GAAT VERDER | BLIJFT DICHTBIJ – Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jezelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.


Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met ongeveer 200 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij cliënten al 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie: om vragen vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.

Gaat verder én blijft dichtbij
Het effect van onze aanpak zien we terug in mooie prijzen en hoge scores in de ranglijsten. Maar belangrijker vinden we dat onze cliënten ons waarderen om de persoonlijke relatie en betrokkenheid. Van Doorne gaat verder én blijft dichtbij. Dat is in de eerste plaats een belofte aan cliënten, maar ook aan onze nieuwe talenten.

Jouw carrière, jouw verantwoordelijkheid
Bij Van Doorne ben je nooit uitgeleerd. Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars leggen wij de basis voor een succesvolle juridische carrière. Zowel tijdens je stage als daarna investeren wij in je ontwikkeling. Dat doen wij samen: Van Doorne biedt je de tools om te groeien, het initiatief ligt bij jou.

Talenten

Werken bij Van Doorne is werken aan je ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, of afgestudeerd bent en de volgende stap in je carrière neemt. Wij zoeken altijd getalenteerde student-stagiaires, advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten die het beste uit zichzelf halen, die ambitie hebben, kansen herkennen én grijpen. Kijk voor de mogelijkheden op www.vandoorne.com/werkenbij

Meer weten? Neem contact op met:

Isabel Kooij (recruiter)

+31615592184

kooij@vandoorne.com