Yur Advocaten & Consultants


Yur Advocaten & Consultants is een snel groeiend middelgroot advocatenkantoor op een steenworp afstand van de Erasmus Universiteit met het mooiste uitzicht van Rotterdam. De sfeer bij ons is informeel, toegankelijk en commercieel.

Wij zijn een praktisch en oplossingsgericht kantoor met een breed pakket aan rechtsgebieden waar wij ons in specialiseren. Wij werken in teamverband, waarbij de teams zich concentreren op de volgende rechtsgebieden:

  • Ondernemingsrecht;
  • Arbeidsrecht;
  • Insolventierecht;
  • Fusies & overnames (M&A);
  • Vastgoed;
  • Contractenrecht.

Stagemogelijkheden

Wij zijn altijd op zoek naar juridisch talent dat enthousiast is om bij ons een studentstage te lopen. Een studentstage geeft jou de kans om de advocatuur te ontdekken, ons kantoor te leren kennen, en jouw juridische kennis in de praktijk te brengen. Wij vinden het daarbij belangrijk om jou zo veel mogelijk te laten ervaren: zittingen, cliëntbesprekingen, borrels, en wekelijkse teamoverleggen. We proberen de stage daarbij zo veel mogelijk af te stemmen op jouw wensen en talenten.

Je kunt ervoor kiezen om een stage te lopen op onze algemene rechtspraktijk of specifiek bij ons team M&A. Binnen de algemene rechtspraktijk ga je werken voor verschillende teams. Daarbij kun je zelf bepalen waar de nadruk ligt. Binnen het team M&A krijg je de ruimte om de diepte in te duiken op één specifiek rechtsgebied.

Stages bij ons duren twee maanden. Aan het begin van de stage bespreken we met je wat jij uit de stage wilt halen. Na een maand krijg je een tussenbeoordeling. Aan het eind van de stageperiode nemen we uitgebreid de tijd om met je te bespreken wat jij van de stage geleerd hebt.

Wil jij bij Yur Advocaten & Consultants stage lopen? Stuur dan je CV, cijferlijst en een korte motivatie naar Margriet Kooiman en Erik Verweij (werkenbij@yur.nl).