Banking & Finance dag – Money in the bank

Ben jij geïnteresseerd in de financiële zijde van het recht? Dan is onze gloednieuwe Banking & Finance dag vast iets voor jou! Banking & Finance is een van de grotere praktijkgroepen van de meeste full-service kantoren. Door de relevantie van het rechtsgebied in de praktijk werd het hoogtijd een Banking & Finance dag toe te voegen aan onze themadagen!

Niet alleen personen hebben rechtsbijstand nodig, ook bedrijven en banken. Wanneer een onderneming een financieringsaanvraag doet, komt hier meteen veel complexe (Europese) wet- en regelgeving bij kijken. Mogelijke Banking & Finance-cliënten beperken zich niet tot banken en ondernemingen, denk verder ook aan investeringsfondsen, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. 

In de ochtend zullen wij een bezoek brengen aan Clifford Chance. Clifford Chance is een top-tier full-service kantoor met vestigingen over heel de wereld. De praktijk in Amsterdam is in het bijzonder gespecialiseerd in Finance. Zij staan onder andere veel grote financiële instellingen, investeerders en multinationals bij. Na een leerzaam programma zullen wij de medewerkers van Clifford Chance beter leren kennen tijdens een lunch. 

Voor het middagprogramma zullen wij langsgaan bij Allen & Overy. Allen & Overy beschikt over een van de grootste Banking & Finance-teams met wereldwijd maar liefst 1000 gespecialiseerde advocaten. Wegens haar grote wereldwijde bereik heeft Allen & Overy een belangrijke rol gespeeld bij veel belangrijke ontwikkelingen op de moderne financiële markten. De dag zullen wij afsluiten met een gezellige borrel.

Zien we jou donderdag 20 januari 2022 op de eerste Banking & Finance dag? Schrijf je dan nu in!

Let op: Dit evenement is enkel bedoeld voor derdejaars en master studenten!

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.