Ondernemingsrechtdag Corporate M&A
– 23 februari 2024 –

Dynamisch, scherp en snel: dat zijn de woorden die te binnen schieten als je denkt aan de wereld van Corporate M&A. Een rechtsgebied met standvastige advocaten die zich tussen de contracten, fusies en overnames steeds weer hard maken voor hun cliënten. Het ondernemingsrecht is een gebied dat zich steeds verder uitbreidt en steeds populairder wordt. Het ondernemingsrecht is daarom opgedeeld in twee tracks, waarvan Ondernemingsrecht Corporate M&A de eerste is. 

‘s Ochtends gaan we langs bij Van Benthem & Keulen in Utrecht. Van Benthem & Keulen begeleidt professionele partijen bij hun structurele en strategische positie. Met een scherp oog voor complexiteit is hun werkwijze praktisch en ‘to the point’. De advisering van Van Benthem & Keulen reikt verder dan alleen binnen onze grenzen, waardoor zij regelmatig in contact staan met internationale bedrijven en organisaties. 

In de middag bezoeken we 9Corporate, een jong advocatenkantoor in het hartje van Rotterdam. 9Corporate richt zich volledig op M&A transacties, joint ventures en zakelijk advies. De focus van 9Corporate ligt dan ook op het behartigen van de commerciële, financiële en economische aspecten bij het sluiten van een M&A deal. Nadat je bent ondergedompeld in het werk van een succesvolle M&A advocaat wordt de dag gezellig afgesloten op het dakterras. 

De Corporate M&A zal plaatsvinden op vrijdag 23 februari 2024

Let op: Dit evenement is enkel bedoeld voor tweedejaars-, derdejaars- en masterstudenten!

Ondernemingsrechtdag Corporate M&A 2024 reservelijst

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Toestemming*